دانلود پاورپوينت بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد

۲۲ بازديد
پاورپوينت بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد

پاورپوينت بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد در 44 اسلايد زيبا و قابل ويرايش با فرمت pptx

دانلود پاورپوينت بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد

دانلود پاورپوينت بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد
پاورپوينت بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد
بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد
معجزه پليمر براي هزاره جديد
پاورپوينت معجزه پليمر براي هزاره جديد
معجزه پليمر
پاورپوينت پليمر
پليمر براي هزاره جديد
تحقيق درمورد پليمر
دسته بندي معماري
فرمت فايل pptx
حجم فايل 790 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 44

پاورپوينت بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد در 44 اسلايد زيبا و قابل ويرايش با فرمت pptx

 


معجزه پليمر براي هزاره جديد

Architectural Material
Miracle of Polymer for the New Millennium


چند دهه قبل، معماران تنها مي­توانستند تصوري از ايده­هاي خلاقانه و بناهاي شگفت انگيز خود داشته باشند، درحالي كه امكان ساختن چنين پروژه­هاي جاه طلبانه­اي وجود نداشت. اما امروزه ساخت پهنه­اي شناور از حبابهاي شيشه­اي يا استاديوم ورزشي بافته شده از تيرهاي فولادي و يا حتي پوشش شفاف چادر مانندي بر روي هزاران متر مربع زمين - كه صرفا مي­توانست در تصور آدمي شكل بگيرد - جنبه عملي به خود گرفته است. هرچند عموم مردم، ساخت چنين بناهايي را حاصل ابتكار و خلاقيت معماران و مهندسان مي­دانند اما حقيقت اينست كه برپايي چنين سازه­هايي بيش از هر چيز مديون ويژگي­هاي منحصر به فرد متريالي است كه بطور مخفف ETFE ناميده مي­شود. nETFE (Ethylene Tetrafluoroethylene) يك پليمر پايه فلوئوروكربن بسيار بادوام و با قابليت­هاي فوق العاده است كه از آن به عنوان متريال ساختماني آينده نام برده مي­شود. اين پليمر شگفت انگيز يك پلاستيك شفاف تفلوني است كه جايگزين شيشه و پلاستيك­هاي معمولي در بسياري از ساختمانها شده است. هر چند اين متريال با كارهاي معماري شگفت انگيز به جهانيان معرفي شده است اما در حقيقت تاريخچه اختراع آن به دهه 70 ميلادي برمي­گردد كه نخستين بار در صنايع هوانوردي به كار برده شد. ETFEاز حدود 15 سال پيش مورد توجه معماران قرار گرفت و هم اكنون بناهاي بسياري در سرتاسر جهان با استفاده از آن ساخته مي­شوند.

nETFE در مقايسه با شيشه، امتيازات فوق­العاده­اي دارد كه از آن جمله مي­توان به وزن بسيار كم آن اشاره كرد، به گونه­اي كه با دارا بودن يك درصد وزن، هم نور بيشتري را از خود عبور مي­دهد و هم عايق بهتري محسوب مي­شود. از لحاظ هزينه­هاي نصب، بين 24 تا 70 درصد صرفه اقتصادي دارد. از ديگر ويژگي­هاي آن مي­توان به حالت ارتجاعي فوق­العاده آن اشاره كرد كه مي­تواند تا 400 برابر وزن خودش را تحمل كند. اين متريال به خاطر سطوح كربني لغزنده خود، بصورت خودكار، گرد و غبار و چرك و لكه را پاك مي­كند، همچنين طول عمر زياد داشته و از قابليت بازيافت برخوردار است. nنمونه­اي از كاربردهاي ETFE در جهان معماري:
پروژه Eden در انگلستان ((2001 nاين پروژه عظيم ترين بناي ساخته شده با استفاده از ETFE مي­باشد. اين بنا گلخانه بزرگي با گنبدهاي ژئودزيك است كه قابليت پرورش انواع گونه­هاي گياهي بومي اقليم­هاي مختلف سرتاسر جهان را داراست. از اقليم مديترانه­اي گرفته تا جنگلهاي پرباران استوايي. اما نكته اينجاست كه تمام اين ويژگي­ها مديون قابليتهاي فوق­العاده ETFE نظير انعطاف پذيري، سبكي، دوام و ... است كه معمار پروژه نيكولاس گريمشاو را در طراحي و اجراي آن ياري نموده است.

استاديوم Basel در سوئيس


((2001 nاين پروژه توسط معماران هرزوگ و دمورن طراحي شده است. استاديوم شكل پف كرده خود را در نماي بيروني از پانلهاي بادكرده­اي به دست آورده است كه از ورق­هاي ETFE ساخته شده­اند. براي ايجاد چنين پانلهايي، هواي خشك با فشار به داخل دو ورق­ ETFE كه از تمام جهات به يكديگر جوش داده شده­اند، دميده مي­شود. در نماي اين استاديوم نام شهر باسل توسط ورق­هاي ETFE كه داراي رنگ قرمز ثابتي هستند حك شده است و در ساير قسمت­ها، نما بصورت نيمه شفاف همانند پرده سينما است كه با جلوه­هايي از طريق پرژكتورها روشن مي­شوند.


استاديوم Alianz-Arena در آلمان (2005)


اين استاديوم فوتبال در مونيخ، ابتكار ديگري از هرزوگ و دمورن است. لقب (قايق بادي) اين استاديوم، ريشه در شكل منحصر به فرد و نيز 2800 پانل پف كرده ETFE دارد كه نماي خارجي آن را پوشانده­اند. همانند استاديوم باسل، پوسته استاديوم آليانز هم، شب هنگام روشن مي­شود و بسته به تيمي كه در آن ميزبان است به رنگهاي قرمز، آبي يا سفيد درمي­آيد.

مركز بازيهاي آبي پكن (2007)

اين ساختمان ملقب به مكعب آبي است و ميزبان بازيهاي آبي المپيك 2008 پكن خواهد بود. در طراحي و ساخت اين بنا، بر اساس ايده خاص آن، از 4000 پانل ETFE در جداره­ها و سقف استفاده شده است تا جلوه­اي حباب مانند در داخل و خارج آن ايجاد شود. مكعب آبي داراي 5 استخر براي شنا، شيرجه و واترپلو و 17000 سكو براي تماشاگران است. همچنين اين ساختمان جزء معدود بناهايي در جهان است كه بيشترين بهره وري انرژي را داراست. لايه­هاي حبابي آبي رنگ در نما، اين قابليت را بوجود آورده تا ساختمان همانند يك گلخانه، تا 90 درصد انرژي تابشي خورشيد را در خود حبس كرده و از آن براي گرمايش داخلي و گرمايش استخرها استفاده شود.

استاديوم ملي پكن (2007)

 
به فاصله نيم كيلومتر از مكعب آبي، محل استقرار آشيانه پرنده "Bird’s Nest" يعني استاديوم ملي پكن است كه كاري ديگر از معماران، هرزوگ و دمورن مي­باشد. اين پروژه تضادي است از يك اسكلت فولادي به هم تنيده صلب و لايه هاي نرمETFE كه با يكديگر تركيب شده­اند و در واقع از لايه­هاي ETFE براي پوشش فضاهاي ميان استراكچر فولادي استفاده شده است.

 

 

دانلود پاورپوينت بررسي معجزه پليمر براي هزاره جديد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.