آرشیو تیر ماه 1398

فايل دانشجويي و پژوهشي

پاورپوينت سرمايه گذاري به سبك وارن بافت

۱۰۴ بازديد

پاورپوينت سرمايه گذاري به سبك وارن بافت

پاورپوينت سرمايه گذاري به سبك وارن بافت شامل 42 اسلايد زيبا كه با جديدترين نسخه پاورپوينت طراحي شده و قابل ويرايش مي باشد و براي دانشجويان اقتصاد و حسابداري كاربرد دارد


مشخصات فايل

تعداد صفحات 42
حجم 0 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي pptx
دسته بندي اقتصاد


توضيحات كامل

پاورپوينت سرمايه گذاري به سبك وارن بافت

 

پاورپوينت سرمايه گذاري به سبك وارن بافت شامل 42 اسلايد زيبا كه با جديدترين نسخه پاورپوينت طراحي شده و قابل ويرايش مي باشد . همچنين به راحتي مي توان قالب آن را به مورد دلخواه تغيير داد و در تهيه آن كليه اصول نگارشي، املايي و چيدمان و جمله بندي رعايت گرديده است. اين پاورپوينت براي دانشجويان اقتصاد ، حسابداري و ساير دانشجويان مرتبط كاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشي از متن اين پاورپوينت را براي شما آورده ايم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصويري از پيش نمايش اسلايدهاي اين پاورپوينت را براي شما قرار داده ايم تا بتوانيد جزئيات آن را مشاهده كنيد و در صورت تمايل در ادامه مطلب آن را دانلود نماييد .

 

مقدمه

اگر به دنبال پيروي از سبكي ارزشمند و مناسب در سرمايه‌گذاري هستيد، وارن بافت الگوي مناسبي براي شما است. سبك و استراتژي اين سرمايه‌دار بنام آمريكايي هم‌اكنون راهگشاي بسياري از فعالان بازار سرمايه است. او كه خود را 85درصد بنجامين گراهام و 15درصد فيليپ فيشر مي‌داند، اكنون به‌عنوان استاد و راهنماي برجسته‌اي در امر سرمايه‌گذاري براي مردم جهان شناخته مي‌شود.

وارن بافت كيست؟  

وارن بافِت، كارآفرين، بازرگان، سرمايه‌گذار و نيكوكار آمريكايي است. بافت در ۳۰ آوريل ۱۹۳۰‌ زاده شد و به‌عنوان موفق‌ترين سرمايه‌گذار قرن بيستم شناخته مي‌شود. او هم‌اكنون به‌عنوان مدير عامل اجرايي و رييس هيات‌مديره شركت بركشاير هاتاوي فعاليت مي‌كند.

 وي امروزه از طريق شركت بركشاير هاتاوي، كنترل و مديريت شركت‌هاي تابعه و فرعي فراواني را بر عهده دارد كه به‌عنوان نمونه مي‌توان به گايكو، ديري كوئين، هاينز و مارس اينكورپوريتد اشاره كرد.

 وي همچنين داراي سهام قابل‌توجهي در شمار زيادي از شركت‌ها است كه مشهورترين آنها عبارتند از: ولز فارگو، شركت كوكاكولا، آمريكن اكسپرس و آي‌بي‌ام.

وارن بافت در سال ۲۰۰۸۸ به‌عنوان ثروتمندترين فرد جهان معرفي شد. وي هم‌اكنون پس از بيل گيتس و كارلوس اسليم، در رتبه سوم از فهرست ميلياردرهاي جهان در سال ۲۰۱۴ قرار دارد.

و ...

 فهرست مطالب

مقدمه
وارن بافت كيست؟ 
سبك و استراتژي بافتي
دسته اول: كسب‌و‌كار
دسته دوم: مديريت
اقدامات مالي
ارزش
پايان

 

عنوان : سرمايه گذاري به سبك وارن بافت

فرمت : پاورپوينت

حجم : 327 كيلوبايت

تعداد صفحات : 42 

 

پيش نمايش تمام صفحات پاورپوينت

 

پاورپوينت سرمايه گذاري به سبك وارن بافت


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود

پاورپوينت آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي

۱۰۶ بازديد
پاورپوينت آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي

دانلود پاورپوينت با عنوان آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي در قالب pptx، قابل ويرايش و در حجم 19 اسلايد شامل تاريخچه آسانسورهاي هيدروليكي، آسانسورهاي هيدروليكي، معايب آسانسورهاي هيدروليكي نوع مستقيم آسانسورهاي هيدروليكي، نوع غيرمستقيم آسانسورهاي هيدروليكي، علل شهرت آسانسورهاي هيدروليكي از ديد نصابان، آسانسورهاي پانوراما (نمادار)، آسانسورهاي پانورام

دانلود پاورپوينت آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي

پاورپوينت آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي بررسي آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي تحقيق آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي تاريخچه آسانسورهاي هيدروليكي آسانسورهاي هيدروليكي معايب آسانسورهاي هيدروليكي نوع مستقيم آسانسورهاي هيدروليكي مقاله آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي
دسته بندي عمران
فرمت فايل pptx
حجم فايل 2528 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 19

عنوان: پاورپوينت آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي

تعداد اسلايد: 19 اسلايد

فرمت: پاورپوينت

 اين فايل شامل پاورپوينتي با عنوان آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي مي باشد كه در حجم 19 اسلايد تهيه شده كه مي تواند به عنوان ارائه كلاسي مورد استفاده قرار گيرد. بخشهاي عمده اين فايل شامل موارد زير مي باشد:

تاريخچه آسانسورهاي هيدروليكي

آسانسورهاي هيدروليكي

معايب آسانسورهاي هيدروليكي
نوع مستقيم آسانسورهاي هيدروليكي

نوع غيرمستقيم آسانسورهاي هيدروليكي

علل شهرت آسانسورهاي هيدروليكي از ديد نصابان
آسانسورهاي پانوراما (نمادار)

آسانسورهاي پانوراما با سيستم هيدروليك

ويژگي هاي كابين آسانسور

دانلود پاورپوينت آشنايي با آسانسورهاي هيدروليكي

مباني نظري پذيرش فناوري، مدل پذيرش فناوري، آمادگي الكترونيكي، مديريت فناوري در سازمان

۹۲ بازديد

مباني نظري پذيرش فناوري، مدل پذيرش فناوري، آمادگي الكترونيكي، مديريت فناوري در سازمان

مباني نظري پذيرش فناوري، مدل پذيرش فناوري، آمادگي الكترونيكي، مديريت فناوري در سازمان


مشخصات فايل

تعداد صفحات 74
حجم 0 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي docx
دسته بندي علوم انساني


توضيحات كامل

مباني نظري پذيرش فناوري، مدل پذيرش فناوري، آمادگي الكترونيكي، مديريت فناوري در سازمان


توضيحات: 74صفحه فارسي (word) با منابع كامل

تحقيق آماده با رفرنس دهي كامل فارسي و انگليسي و پانويس ها، برگرفته از مقاله هاي فارسي و ترجمه تخصصي متون مقاله انگليسي با ترجمه آماده كتاب هاي خارجي و كتاب هاي داخلي رشته هاي مختلف، مناسب براي انجام و نوشتن پروپوزال و آماده كردن فصل دوم پايان نامه، توضيح مولفه هاي پرسشنامه و مقاله داخلي و خارجي و طرح هاي تحقيقاتي

خلاصه اي از كار:

- مقدمه

امروزه فناوري ها جديد نقشي تعيين كننده و فراگير در كسب و كارهاي سازماني دارد. اين وضعيت و تحولات احتمالي آن‌، چالشهاي متعددي را در برابر تواناييهاي ما نسبت به طراحي و ارايه سيستمهاي اطلاعاتي مطرح مي‌سازد . به هر حال، براي بسياري از سازمانها، سيستم‌هاي اطلاعاتي و در كل فناوري اطلاعات و ارتباطات، هنوز در راستاي عملكرد بازاري و ارتباط با دست اندركاران آن نقشي نوآورانه دارد . اين به معني آن است كه، فرايند پذيرش، به عنوان عينيتي امكان پذير از فرايند تصميم گيري ويا مسايل مديريتي در آمده است. انگيزه براي نوآوري زماني در سازمان ايجاد مي‌شود كه تصميم گيرندگان شكافهاي عملكردي را مورد توجه قرار دهند يا پي برند كه وضعيت موجود سازمان رضايت‌بخش نيست.
بهبودهاي تكنولوژيك و فرايندي ، نقشي ملموس در تحقق اهداف كيفي و عملكردي دارند. تشخيص اين بهبودها كه باعث افزايش سطح كيفي سازمان مي‌شود ، روندي تعيين كننده براي عملكرد فرايندي است. از جنبه استراتژيك ، موفقيت فرايندهاي نوآوري مديريتي بسته به تلاشهاي رقابتي است . اين تلاشها ممكن است شامل دانش عميقي از پيشرفتهاي تكنولوژيك و تحليل كافي از مزيتهاي شبكه ها باشند . اين به معني آن است كه مديران بايستي فناوريهايي را كه الزاما با ايجاد سطوح بالاي دانش و نيز بهبود كيفيت بديلهاي ارايه شده تلفيق مي‌شوند ، مورد توجه قرار دهند ( گيلبرت و كلي[1]، 2005).

..............

-فناوري هاي جديد و دولت الكترونيك

دولت الكترونيك شيوه اي است براي دولت ها به منظور استفاده از فناوري جديد كه تسهيلات لازم را براي دستيابي مناسب به اطلاعات و خدمات دولتي با كيفيت بالا فراهم مي آورد و فرصت هاي بيشتري را براي مشاركت مردم در فرايندهاي دموكراسي ايجاد مي‌كند. دولت الكترونيكي داراي چهار اصل راهنماست: 1) تأمين خدمات بر مبناي افزايش حق انتخاب براي شهروندان، 2) در دسترس قرار گرفتن بيشتر دولت و خدمات آن، 3) تأمين شمول اجتماعي در زمينه‌هاي مختلف و 4) استفاده بهتر از اطلاعات (كيا، 1386).

............................

-تحقق دولت الكترونيكي 
يكي از الزامات اساسي براي ورود دولت به عصر ديجيتال آن است كه فناوري ارتباطي و اطلاعاتي جديد جانشين جريان مكاتبات بين هرم دولت و دريافت‌كنندگان خط‌‌مشي و مشتريان خدمات دولتي شود. همكاري گسترده بين دولت و مشتريان نه تنها مساله‌اي مربوط به مراوده الكترونيكي است بلكه هدف كيفيت بيش‌تر و قابل اعتماد بودن خدمات است . تمام دولت‌ها در تلاش هستند تا خود را براي اقتصاد ديجيتالي و جامعه اطلاعاتي آماده كنند . طبق نظريه 'كارو' براي تحقق دولت الكترونيكي در جامعه اقدامات زير ضروري است: (اندوبيزي و لابوآن[2]، 2008).  
..................

-چالش هاي مديريت فناوري هاي جديد

عمده ترين چالش هاي مديريت ديجيتال عبارتند از :  
۱-  سواد ديجيتال 
مديران در عصر كنوني نياز به دو نوع سواد تازه دارند. يعني علاوه بر تخصص هاي اساسي به دو دانش زير نيز نياز مندند:  
..............

- پذيرش فناوري هاي جديد

يكي از مسائل اساسي در توسعه فناوري در هر جامعه‌اي، ايجاد پيش زمنيه‌هاي مناسب فكري و فرهنگي براي پذيرش آگاهانه و مطابق با نياز آن فناوري است. رويكرد فرهنگ سازي براي كاربري و توسعه فناوري نه تنها از بعد عمومي جاي تامل و كار بسيار دارد بلكه از جنبه مديريت كلان جامعه نيز نيازمند توجه و فراگيري و توسعه است. چرا كه در عصر فناوري اطلاعات چهارچوب فرهنگ‌ها مبتني بر الگوهاي تعاملي شكل مي‌گيرد و مي‌توان آن را از بعد بالا به پايين و پايين به بالا بررسي كرد.

.............

- انواع مدل هاي پذيرش فناوري 

در دهه‌هاي اخير به تناسب پيشرفت فناور‌ي ‌اطلاعات و كاربري آن در عرصه هاي مختلف الگوها و مدل‌هاي متعددي در حوزه پذيرش فناوري پديد آمده است كه شامل مدل پذيرش فناوري، مدل تلفيقي كاربرد و پذيرش فناوري، مدل تئوري عمل مستدل، تئوري رفتار برنامه‌ريزي شده و برخي مدل هاي كمتر مطرح در اين زمينه مي باشند كه از تغيير مدل هاي اصلي شكل گرفته‌اند.

................

-مدل پذيرش فناوري

مدل پذيرش فناوري (TAM) توسط ديويس و همكاران در سال 1989 ارائه شد (شكل2-2). اين مدل كه بيشتر تحقيقات مبتني بر آن در آمريكاي شمالي صورت پذيرفته است بر دو عامل اصلي در پذيرش...........

..............

- تئوري عمل مستدل (كنش عقلايي) 

................

- تئوري رفتار برنامه ريزي شده 

..............

- تئوري يكپارچه پذيرش و كاربرد فناوري[3]

...................

- فناوري هاي جديد مديريت

هدف مديريت افزايش ارزش شركت است و از آنجايي كه ارزش شركت در قيمت سهام متبلور مي باشد مي توان گفت هدف مديريت مالي افزايش ثروت سهامداران مي باشد. با توجه به روندجهاني شدن اقتصاد كشورها و پيشرفت تكنولوژي، متخصصان مالي كشور، بايستي با نظام‌هاي مالي جهاني و شيوه‌هاي

...............

- عوامل موثر بر پذيرش فناوري هاي جديد در سازمان ها

چارچوب ساختاري تشكيل دهنده اين عصر را توليد، پردازش، انتقال و مديريت اطلاعات و ارتباطات به منظور ايجاد پايگاههاي دانش و معرفت فردي، گروهي، سازماني و كشوري جهت ارائه خدمات الكترونيكي تشكيل مي دهد و لذا فناوري اطلاعات را كه شامل فناوري هاي بكارگرفته شده در فرآيند مذكور مي باشد براي سازمانها و جوامع بشري، بعنوان عامل حياتي و تعيين كننده مطرح ساخته است (هاديان، 1389).

..............

- اهميت پذيرش فناوري توسط نيروي انساني  سازمان
نيروي انساني مهمترين عامل توليد در شركتهاي توليد تلقي مي شود. به طوري كه تحقيق اهداف شركت با ميزان و چگونگي فعاليت او مرتبط است . وظايف و مسئوليتهاي نيروي انساني را مي توان در سطح مديريت و كاركنان (عمليات ) دسته بندي كرد كه اهميت و اثرگذاري اجراي وظايف و مسئوليتها در سطح مديريت به مراتب از سطح كاركنان بيشتر است . زيرا ضمانت تداوم فعاليت شركت به ميزان قابل توجهي به نحوه اجراي مسئوليت مديران بستگي دارد. بنابراين آنچه كه مديران انجام مي دهند تاثير قابل توجهي بر عملكرد شركت دارد. تجربه تاريخي بسياري از شركتهاي موفق و ناموفق نشان مي دهد كه موفقيت وشكست بسياري از آنها به نحوه عملكرد نيروي انساني بستگي دارد. جملگي گواهي براهميت جايگاه نيروي انساني در مجموعه عوامل موثر بر فعاليتهاست (رضاييان، 1386).

...............

- آموزش كاركنان در جهت پذيرش بهتر فناوري ها

انسان موجودي است تغيير پذير با توانايي هاي بالقوه نامحدود كه اين توانائي‌ها مي تواند تحت نظام و برنامه ريزي هاي آموزشي و پرورشي صحيح و دقيق به تدريج به فعليت درآيد و به تناسب آن جوامع انساني و ارگان هاي مربوط به آن را از مواهبي بس گران برخوردار نمايد. بر اين اساس نياز هر سازماني است كه براي انجام فعاليت هايش به ويژه در چهار چوب اصول و نظام خاص و بهره وري بالاتر كاركناني مجرب و آموزش ديده داشته باشد. با تاكيد بر اين امر؛ آموزش به عنوان موثرترين راه همسازي با تغييرات در سازمان ها مي باشد و اين اعتقاد هست كه هر زمان اين جريان متوقف يا كند شود اثرات ناخوشايندي بر عملكرد سازماني خواهد داشت چرا كه توانمندي كاركنان در انجام موثر و موفقيت آميز وظايف و قدرت سازگاري آن ها با موقعيت هاي جديد شغلي تحت تاثير آموزش در سازمان هاست (خطيبي و همكاران، 1381).

................

- آمادگي سازمان ها براي پذيرش فناوري

گسترش روز افزون برخي از كاربردهاي فناوري هاي جديد اهميت اين موضوع را بيشتر كرده است كه ورود به عرصه تجارت الكترونيكي براي تمام سازمان هايي كه در تامين نيازهاي مشتريان خود در اسرع وقت، اهميت مي دهند ضروري به نظر مي رسد و سياست گذاران را در اين فكر فرو برده است كه آيا كشور يا سازمان متبوع آن ها پذيراي ابزارهاي جامعه اطلاعاتي مي باشند؟ اين آمادگي ها با معيارهاي مختلفي از قبيل زير ساخت ها، اقتصاد، آمادگي پذيرش در جامعه مورد نظر و امادگي مجموعه دولت سنجيده مي شود.

در دهه اخير اينترنت و تجارت الكترونيك شكل پاسخگويي به اين نيازها را دگرگون كرده است. تجارت الكترونيك فقط به معني دادو ستد از طريق اينترنت نيست بلكه به معناي تجارت كالا در مراحل كسب است.

زير ساخت ها به حدي گسترده هستند كه تقدم جهت تامين آن ها فقط در شرح وظايف يك وزارت خانه يا يك دستگاه نيست و براي ايجاد آن لازم است كه همه ي دستگاه هايي كه در اين زمينه با هم مرتبط اند هماهنگ باشند.به كارگيري تجارت الكترونيكي و فناوري اطلاعات باعث شفافيت فعاليت اقتصادي مي شود. همچنين استقرار موفقيت آميز آن مستلزم يك برنامه استراتژي مدون و مشخص است.

امروزه فناوري اطلاعات به عنوان محور تشكيل جوامع اطلاعاتي مورد توجه اكثر كشورهاي جهان قرار گرفته است به گونه اي كه از جايگاه خاصي در برنامه توسعه آنها برخوردار است. مطالعه چگونگي بكارگيري اين فناوري در كليه زمينه هاي اجتماعي ، اقتصادي، سياسي و فرهنگي جوامع حائز اهميت است در اين راستا ارزيابي آمادگي الكترونيكي جوامع و سازمانها براي استفاده موثر از اين فناوري مقدمه برنامه ريزي بهينه به منظور نيل به اهداف است (پارك، 2009).

................

- ضرورت‌هاي آمادگي الكترونيكي

سه عامل دولتمردان كشورها را تشويق مي‌كند تا آمادگي الكترونيكي كشورشان را بهبود داده و موجبات توسعه فناوري  اطلاعات و ارتباطات را در كشورهاي خود فراهم آورند:

.............

- ارزيابي آمادگي الكترونيكي پيش نياز توسعه فناوري هاي جديد

ميزان بهره گيري از فناوري اطلاعات و ارتباطات در كشورهاي مختلف جهان متفاوت بوده به گونه اي كه برخي از آنها به عنوان پيشتاز و برخي ديگر در ابتداي راه مي باشند . فاصله موجود بين كشورهاي جهان در اين حوزه را همانطور كه قبلا گفته شد، اصطلاحا شكاف ديجيتالي مي گويند . با عنايت به اين موضوع كه شكاف ديجيتالي بين كشورهاي جهان در حال افزايش است، دولتمردان و بنگاههاي اقتصادي بكارگيري فناوري ا طلاعات و ارتباطات را يكي از اولويتهاي خود قرار داده اند . به منظور كارايي هر چه بيشتر فناوري اطلاعات و ارتباطات ، يك كشور بايستي از نظر زيرساخت مخابراتي، دسترسي به فناوري اطلاعات و

.................

منابع

ابيلي، خدايار ، «سيستم هاي توسعه منابع انساني»، مجموعه مقالات اولين كنفرانس توسعه منابع انساني، آبان 1382.

باقري، مجيد.، بهشتي، محمد حسين.، و عليدوستي، سعيد. 1388. پذيرش بانكداري اينترنتي در ايران : بسط مدل پذيرش فناوري. فصلنامه اطلاعات و علوم فناوري، دوره 24، شماره3، صص 34-5.

......................

.......................


[1]- Gilbert and Kelly

[2]- Ndobisi and Laboan

[3] - Unified Theory of Acceptance and Use of Technology (UTAUT)


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود

پاورپوينت بيكاري و تورم

۱۱۲ بازديد

پاورپوينت بيكاري و تورم

پاورپوينت بيكاري و تورم

فرمت فايل : ppt

حجم : 652

صفحات : 16

گروه : اقتصاد

توضيحات محصول :

دانلود پاورپوينت با موضوع بيكاري و تورم، در قالب ppt و در 16 اسلايد، قابل ويرايش، شامل:

 

بيكاري

تورم

منحني فيليپس

 

قسمتي از متن:

بيكاري از مسائل عمده اقتصاد كلان است كه به صورتي كاملاً مستقيم و شديد بر يكايك افراد جامعه اثر مي گذارد. از نظر اكثر مردم، از دست دادن شغل به معني پايين آمدن سطح زندگي و ايجاد فشارهاي رواني است. بنابراين به هيچ وجه جاري تعجب نيست كه غالباً موضوع بيكاري به صورت يكي از بحثهاي عمده سياسي مطرح مي شود. بسياري از سياستگذاران براي تعيين و سنجش سيستم اقتصادي و موفقيت يا شكست سياستهاي اقتصادي از عبارت «شاخص نكبت» استفاده مي كنند و مقصود آنان چيزي جز مجموع نرخهاي بيكاري و تورم نمي باشد.

....

تئوري مقداري پول بيانگر اين مطلب است كه توليد ناخالص اسمي با حجم پول رابطه مستقيم دارد و اينكه تقاضا براي پول (به منظور نگهداري آن) با توليد ناخالص حقيقي رابطه مستقيم دارد. از آنجا كه عوامل توليد و تابع توليد تعيين كننده مقدار توليد ناخالص حقيقي اند، تئوري مقداري پول به اين مفهوم است كه قيمتها با حجم پول تناسب دارند. بنابراين، نرخ افزايش حجم پول، ميزان تورم را تعيين مي كند

 

توضيحات:

اين فايل شامل پاورپوينتي با موضوع " بيكاري و تورم " مي باشد كه در حجم 16 اسلايد، همراه با تصاوير و توضيحات كامل تهيه شده است كه مي تواند به عنوان ارائه كلاسي توسط دانشجويان رشته  اقتصاد مورد استفاده قرار گيرد.

پاورپوينت تهيه شده بسيار كامل و قابل ويرايش بوده و در تهيه آن، كليه اصول و علائم نگارشي و چيدمان جمله بندي رعايت شده و به راحتي و به دلخواه مي توان قالب آن را تغيير داد.

قيمت محصول : 9500 تومان

دانلود

مباني نظري و پيشينه پژوهش خود متمايز سازي

۹۵ بازديد

مباني نظري و پيشينه پژوهش خود متمايز سازي

مباني نظري و پيشينه پژوهش خود متمايز سازي

فرمت فايل : docx

حجم : 38

صفحات : 25

گروه : مباني و پيشينه نظري

توضيحات محصول :

مباني نظري و پيشينه پژوهش خود متمايز سازي

در 25 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت docx

توضيحات: فصل دوم پايان نامه كارشناسي ارشد (پيشينه و مباني نظري پژوهش)

همراه با منبع نويسي درون متني به شيوه APA جهت استفاده فصل دو پايان نامه

توضيحات نظري كامل در مورد متغير

پيشينه داخلي و خارجي در مورد متغير مربوطه و متغيرهاي مشابه

رفرنس نويسي و پاورقي دقيق و مناسب

منبع : انگليسي و فارسي دارد (به شيوه APA)

نوع فايل: WORD و قابل ويرايش با فرمت docx

قسمتي از متن مباني نظري و پيشينه

خود متمايز سازي

معمولا مشكلات بين والدين و نوجوانان،متعلق به خانواده هايي هستند كه والدين فاقد مهارت هاي ارتباطي با نوجوان هستند.بنابراين،تنش و تضاد و رفتارهاي پرخاشگرانهدر اين خانواده ها رواج يافته وتوسط نوجوانان نيز آموخته مي شود. همين مسئله منجر به بروز تعارض بيشتر در خانواده مي گردد(مرادي،1384).

تفكيك اعضاي خانواده مستقيما به توانايي آنها در روبرو شدن با يكديگر ، تعامل بر قرار كردن بدون واكنش عاطفي و توانايي آنها در بودن فيزيكي با هم بدون اضطراب و تضاد مربوط مي شود(پلگ ،2005). سيستمي كه بوسيله روابط باز يعني ارتباطات منطقي و تماس عاطفي اعضا با يكديگر مشخصمي شود بر خلاف سيستمي است كه با گسلش مشخص شده است. يكي از عواملي كه مي تواند بر زندگي افراد يك خانواده در عرضه‌هاي گوناگون تاثير گذار باشد ميزان خود متمايزسازي آنان است. بوئن معتقد است كه روابط باز موجب تمايز يافتگي نمي شود بلكه موجب كاهش اضطرابمي شود. زماني كه اضطراب پيوسته در سطح پايين بماند اعضا خانواده مي توانند در صدد افزايش تمايز يافتگي برآيند(تايتلمن[1] ،2003).

خودمتمايزسازي ميزان توانايي فرد براي تميز فرايند عملي از فرايند احساسي (عاطفي) است كه وي تجربه مي‌كند (بوئن، 1978).  هام ارتباطات خانوادگي را به عنوان محصول تمايزيافتگي اعضا خانواده مي‌ديد و اين كه ارتباطات خانوادگي بهبود نمي‌يابد مگر اينكه سطح تمايزيافتگي اعضا افزايش يابد. سطح تمايزيافتگي كودك بيشتر تحت تأثير مادر است. (مهمترين فرد از لحاظ عاطفي به كودك) هر چقدر كه فعاليت‌هاي مادر مشوق جدايي عاطفي كودك باشد، كودك به سطوح بالاتري از تمايزيافتگي خواهد رسيد و هر چقدر باعث كاهش جدايي عاطفي شود، به عدم تفكيك كودك منجر خواهد شد (هام، 2005).

 


[1]-Titelman

...

اشكال تمايز يافتگي :

بوئن (1978) تمايز يافتگي را به دو شكل تعريف مي‌كند كه در آن فرد قادر است بين عملكرد هيجاني و عقلاني از يك سو و روابط صميمانه و خودمختاري از سوي ديگر تعادل ايجاد كند. اين مفهوم را مي‌توان به عنوان يك فرايند يا ويژگي شخصيتي بيان كرد (جنكينز، بابلوتز، استوارتز، جانسون، 2005). مي توان اين فرايند را به وسيله آزمايش كردن توانايي يك شخص در جدا شدن از خانواده اصلي به شكل سالم و بدون طرد شدن يا گسلش عاطفي از طرف خانواده مشاهده كرد. اين بدين معني است كه فردي كه قادر به جدا شدن با سطح بالايي از تمايز يافتگي باشد ، مي تواند از وابستگي عاطفي مخرب در روابط معني دار و پايدار دوري كند( اصلاني ،1383).

بوئن (1978) بيان كرد كه سيستم خانواده در زمانهاي استرس يكي از سه نشانه هاي زير را نشان خواهدداد : تعارض زناشويي ، ناكارآمدي در بين زن و شوهر ، فرافكني به فرزند يا ديگران.بوئن توضيح مي دهد ، با توجه به نوع خانواده ممكن است يكي از سه راه بالا نسبت به ديگر راه ها، آشفتگي موجود در خانواده را در خود جذب كند يا تركيبي از اين سه روش مورد استفاده قرار مي گيرد.

بوئن خانواده هاي با سطح بالاي تمايز يافتگي پايين تر را به عنوان خانواده كمتر بالغ از لحاظ هيجاني همراه با ظرفيت محدود براي نزديكي و صميميت توصيف مي كند. او پيشنهاد مي كند كه چنين زوجيني به منظور داشتن ثبات در ازدواج ، رشد و خود رهبري را فدا مي كنند. از طرف ديگر زوجين با سطوح بالاتري از تمايز يافتگي از انعطاف پذيري نقشي ، تماس صميمي و واكنش هيجاني بهتري برخوردارند به علاوه چنين افرادي مي توانند با تفاوت در عقايد يا احساسات  تهديد زاي ديگران بيشتر كنار بيايند و در موقعيت هاي تنش زا بهتر عمل كنند.

تمايز يافتگي بر 2 سطح اشاره مي كند كه فرد مي بايست آنها را كسب كند :

1-  سطح پايه

2-  سطح عملكردي[1]

سطح پايه و عملكردي : بر سطح كلي تمايز يافتگي يا تفكيك خود دلالت دارد. اما سطح عملكردي ، سطح تمايز يافته اي را نشان مي دهد كه فرد در اين جا و اكنون عمل مي كند و ممكن است بر حسب شرايط متفاوت باشد. موقعيت يا روابط خاصي ممكن است موجب عملكرد فرد با سطوح پايين تري از تمايز يافتگي شود كه در مقايسه با سطح پايه تمايز يافتگي وي متفاوت است. براي مثال شنيدن اخباري چون بازگشت افراد به نقش هاي قبلي در خانواده رايج است و يا اينكه افراد در هنگام تعطيلات ، خانوادهايشان را ملاقات مي كنند ، پيش بيني درگيري ها امكان پذير است. آنها در پاسخ به دوره ها و شرايط خاص ، نوسان هاي خلقي بروز مي دهند(كنستانتين ، گيوشا[2] ،2003). سطح كاركردي به علت تاثيرات بيروني از زماني به زماني ديگر تغيير پيدا مي كند. اما سطح پايه پايدار است و به وسيله شرايط بيروني تغيير نمي كند. همچنين تغييرات در سطح پايه مي تواند اتفاق بيفتد به شرط اينكه تغييرات در سطح كاركردي در دوره زماني طولاني اتفاق بيفتد و پايدار بماند(گريفين و آپوستال[3] ،1993). فرد سالم نياز دارد تا از سيستم اصلي اش متمايز شود. سطح پايه تمايز يافتگي فرد ، در شرايط استرس زا مشاهده مي شود ، اما سطح عملكردي فرد در شرايط معمولي بروز مي كند(بارتلت[4] ،2007).


[1]-Basic and Functional

[2]-Constantin , M ,Gushe

[3]-Griffin , Apostal

[4]-Bartlett

...

قيمت محصول : 13200 تومان

دانلود