پروژه تاثيرات توليدات پراكنده در پايداري سيستم هاي قدرت ( DG)
دانلود پروژه سيستم هاي انتقال قدرت توليدات پراكنده پايداري سيستم سيستمهاي قدرت DG
![]() |
دسته بندي | مهندسي برق و الكترونيك |
فرمت فايل | doc |
حجم فايل | 1429 كيلو بايت |
تعداد صفحات فايل | 62 |
فرمت ورد 62 صفحه
1-1- مقدمه
در سيستمهاي بهم پيوسته برق، با توجه به صرفهجوييهاي مقياس (Economies of Scale)،توليد انرژي الكتريكي بصورت مركزي و توسط نيروگاههاي بزرگ صورت ميگيرد. در سالهاي اوليه پيدايش سيستمهاي بهم پيوسته، معمولاً سيستم با رشد سالانه حدود 6 الي 7 درصدي در مصرف انرژي الكتريكي مواجه بود. در دهه 1970 مباحثي از قبيل بحران نفتي و مسائل زيستمحيطي مشكلات جديدي را براي صنعت برق مطرح نمودند، بهگونهاي كه در دهه 1980 اين فاكتورها و تغييرات اقتصادي، منجر به كاهش رشد بار به حدود 6/1 الي 3 درصد در سال شدند. در همين زمان هزينه انتقال و توزيع انرژي الكتريكي نيز به طرز قابل توجهي افزايش يافت. لذا توليد مركزي توسط نيروگاههاي بزرگ، اغلب به دليل كاهش رشد بار، افزايش هزينه انتقال و توزيع، حاد شدن مسائل زيست محيطي و تغييرات تكنولوژيكي و قانونگذاريهاي مختلف غير عملي شدند.
در دهههاي اخير، تجديد ساختار صنعت برق و همچنين خصوصيسازي اين صنعت، مطرح و در برخي كشورها اعمال گشته است. طي اين مدت، به خاطر بالا بردن بازده بهرهبرداري و تشويق سرمايهگذاران، صنعت برق دستخوش تغييرات اساسي از لحاظ مديريت و مالكيت گرديده است، به طوريكه براي ايجاد فضاي رقابتي مناسب، بخشهاي مختلف آن از جمله توليد، انتقال و توزيع از هم مستقل گرديدهاند. در محيط تجديد ساختار يافته صنعت برق، متقاعد نمودن بازيگران بازار به سرمايهگذاري در پروژههاي چندين ميليارد دلاري توليد و انتقال توان آسان نيست.
اين تغيير و تحولات از يك طرف و همانطور كه قبلاً نيز اشاره شد، عواملي همچون آلودگي محيطزيست، مشكلات احداث خطوط انتقال جديد و پيشرفت فناوري در زمينه اقتصادي نمودن ساخت واحدهاي توليدي در مقياس كوچك در مقايسه با واحدهاي توليدي بزرگ از طرف ديگر، باعث افزايش استفاده از واحدهاي توليدي كوچك تحت عنوان "توليدات پراكنده" (DG) كه به طور عمده به شبكههاي توزيع متصل شده و نيازي به خطوط انتقال ندارند، گرديده است ]4-1[.
اكثر تكنولوژيهاي توليد پراكنده در جنبه هاي متعدد مانند عملكرد، اندازه و قابليت گسترش، انعطاف پذير هستند. ضمن اينكه استفاده از توليد پراكنده باعث يك عكسالعمل قابل انعطاف به مقداردهي قيمت برق مي گردد.
فهرست مطالب
فصل 1- معرفيس يستمهاي توليد پراكنده(DG) 5
1-3- اهداف استفاده ازتوليدات پراكنده 11
1-4- علل رويكردبه منابع توليد پراكنده 13
1-5- علل رويكردبه منابع توليدپراكنده درايران.. 14
1-6- مزاياي ا ستفاده ا زتوليد پراكنده 15
1-6-1- مزاياي اقتصاديDGازديد مشتركين.. 16
1-6-2- مزاياي اقتصاديDGازديد شركت توزيع الكتريكي.. 17
1-7- معايب استفاده ازتوليدات پراكنده 19
1-8- موانع ومشكلات توسعه منابع توليد پراكنده دردنيا 19
1-8-1- راهكارايي جهت كاهش موانع.. 20
1-9- اثراتزيستمحيطياستفادهازمنابعتوليدپراكنده 21
فصل 2- مروري برانواع سيستمهاي توليد پراكنده(DG) 28
2-1- معرفي انواع توليد پراكنده 28
2-1-1- ماشين حرارتي داخلي (ICE) 29
2-1-2- توربين احتراقي (CT) ياگازي.. 30
2-1-7- انرژي گرمايي خورشيدي.. 47
2-1-10- واحدهاي آبي كوچك... 53